Stockholm, Sverige – Lars Christian Beitnes, grundare och VD av koncernen Advice Accounting, bekräftar koncernens expansion in på den svenska redovisningsmarknaden. Advice Accounting har erfarat stora framgångar i både Storbritannien och Norge. Det är dags för koncernen att expandera österut. Stockholm är bara vårt första kontor i Sverige, Göteborg och Malmö kommer snart härefter.

Det finns en tydlig trend som visar på att fler och fler företag hanterar tjänster som ej hör till företagets kärnverksamhet externt. Redovisningstjänster är en av de tre vanligaste externa tjänsterna. Detta med tanke på att det idag är en stor risk att ha ekonomer i egen regi då branschen utvecklas mycket snabbt med komplexa regler som ständigt förändras. Även redovisningssystemen utvecklas till mer avancerade nivåer och blir dyrare att underhålla. Titta bara på de komplexa regler som finns kring företagets skyldigheter gentemot en anställd som blir sjuk. Dessa potentiella problem internt hos företaget är aldrig några problem för en professionell redovisningsbyrå.

”Jag är övertygad om att de flesta företag behöver en professionell redovisningsekonom, inte för den dagliga pappersadministrationen, men för att strukturera planering och regelbunden rådgivning. Ekonomer kan inte fortsätta att tillbringa 50 % av den fakturerade tiden att jaga rätt på kvitton och fakturor. Den processen bör struktureras och automatiseras genom entreprenörsappen som ingår i våra redovisningspaket. De tjänster som tillhandahålls av våra redovisningsekonomer bör grunda sig på att ge ytterligare råd. Genom detta tillvägagångssätt vill Advice Accounting försöka minska dina redovisningskostnader och öka din vinst. Vi ser på oss själva som en extern ekonomiavdelning, därav vårt företagsnamn Advice Accounting”, säger Beitnes.

Advice Accounting’s nya kontor är beläget på Kungsgatan 10, 111 43 Stockholm. Kontakta stockholmskontoret på info@adviceaccounting.com eller ring 08-1220 4150.

Om Advice Accounting

Advice Accounting är redovisningsbyrån för entreprenörer. Alla i vår ledningsgrupp har omfattande framgångsrika entreprenöriella bakgrunder från en mängd olika branscher. Vi vill förändra din uppfattning om redovisningsbyråer och hela din upplevelse som kund i redovisningsbranschen. Häng med på denna revolution i en av världens mest gammalmodiga branscher, tillsammans med entreprenörer med mer än 15 års erfarenhet inom redovisning, skatt och IT-branschen. Advice Accounting är en del av Aston Group, en internationell koncern som grundades år 1999, vi tillhandahåller redovisning, skatt och företagstjänster till små och medelstora företag, i ett antal europeiska länder. Advice Accounting fick sin första licens att driva redovisningsbyrå år 2012 och lanserade en helt ny plattform för företagare år 2015.