Vilka är dina företagsmål för år 2016? Fråga dig själv om du är nöjd med din nuvarande redovisningsbyrå? Vi ser att många byråer idag förbiser mervärdet som går att skapa, du som kund vet inte riktigt vad du betalar för och varje månad tar du emot rapporter som du inte läser för att de är obegripliga att förstå. Går det att göra din företagsekonomi enklare och modernare? Svaret är JA! Börja året 2016 med att byta till Advice Accounting – en byrå som hänger med i teknikutvecklingen och som vill ligga steget före. Nu är det dags att göra revolution i redovisningsbranschen samt öka omsättningen i ditt bolag!

Hantera din bokföring med en app

Hos Advice Accounting får du ett fast pris så att du vet vad det kostar, kommunikationen och inlämningen sker via en app som du har tillgång till både via din smartphone och din dator. Vi har klivit in på marknaden som en fräsch fläkt bland alla dammiga pärmar och vill se ditt företag utvecklas. Appen är ett verktyg för dig som småföretagare eller entreprenör. Den hjälper dig med digital inlämning av bokföringsunderlag, körjournal, tidrapporter, dokument, viktiga datum, hur mycket du skall betala till skatteverket och det bästa av allt är att du blir nyfiken på att hålla dig uppdaterad på ditt företags ekonomi. Läs mer här.

Vi håller dig i handen hela vägen

Digitaliseringen av bokföringen ger mer tid till personlig kommunikationen och vårt intresse för din verksamhet. Du kan själv välja om du vill att vi hjälper dig med all redovisning eller om du väljer att göra en del själv. Detta kommer vi överres om tillsammans på ett uppstartsmöte. För att komma igång kan du läsa mer och laddar du ner appen här eller köp ett av våra redovisningspaket direkt online. Uppstår det några frågor på vägen tveka inte att kontakta oss i chatten nere i högra hörnet.