Registrera och maila fakturor via appen

Skicka dina kundfakturor var du än befinner dig. Faktureringsfunktionen i ekonomiappen låter dig skapa och e-maila dina fakturor direkt från din mobil till din kunds e-post. Faktureringsfunktionen är kopplad till ditt kundregister där du sparar ner alla dina nya kunder så att dem finns i listan när du ska fakturera nästa gång. Dina produkter och tjänster kan du spara i artikelregistret så att det är enkelt att lägga till vad som ska faktureras. Om du har gjort utlägg för en kund kan du bifoga projektkostnader för vidarefakturering samt arbetad tid genom att importera en tidrapport som är registrerad i appen sedan tidigare.

I videon nedan kan du se hur du gör för att registrera och skapa en ny faktura till en kund.

E-posta din kundfaktura direkt från mobilen

När du har registrerat din faktura i Digitala Företaget kan du förhandsgranska fakturan och sedan maila den direkt från appen genom att lägga till ett meddelande och trycka på OK. Fakturan är då skickad till kunden och du kan sedan få en notis via appen när kunden har öppnat och sett fakturan.

Överblick över dina fakturor

Faktureringsfunktionen ger dig en överblick över hela faktureringsflödet då du kan se vilka fakturor som är skickade, betalade samt förfallna fakturor. På så sätt får du även koll på vilka intäkter som förväntas komma in samt medveten om en faktura har förfallit utan betalning.

  • Skapa och skicka nya fakturor
  • Fota redan skapade fakturor
  • Kreditfakturor
  • Stöd för ROT/RUT, omvänd moms och EU-moms
  • Kund- och artikelregister

Jag är intresserad av ert arbetssätt: