Ekonomicoach

En personlig tränare för ekonomi

Varför träffa en ekonomicoach?

  • Öka förståelsen och intresset av att följa upp ditt bolags ekonomi och resultat.
  • Diskutera framtidsplaner och sätta mål för ditt bolag.
  • Hur stor omsättning behöver du dra in för att nå önskad lön och utdelning?
  • Rådgivning kring bästa lösningen för dig och ditt bolag i kombination med din privatekonomi.

Ta emot några enkla knep från din ekonomicoach som hjälper dig att göra rätt från början på samma sätt som din PT förhindrar att du skadar dig.

Ekonomisk insikt för att utveckla din affär

Precis som en PT coachar dig till säker och målinriktad träning kan du träffa din ekonomicoach för en annan situation, exempelvis som ny bolagsägare. Du har din affärsidé och har startat ditt bolag. Grattis! Det är ett stort steg som vi på Advice gärna peppar till. Som din ekonomicoach vill vi, på samma sätt som en personlig tränare, inspirera dig till nöjet i att följa upp ditt företags resultat genom att öka förståelsen och intresset. Vi tittar tillsammans på bästa möjliga lösningen för din företagsekonomi i kombination med din befintliga privatekonomi. Vet du till exempel hur mycket du kan ta ut i lön? Utifrån dina framtidsplaner och mål med bolaget lägger vår ekonomiska rådgivare upp hanteringen av ekonomin. Advice Accounting kan ge dig stöd och håller din hand hela vägen, kom in och träffa din ekonomicoach på en kopp kaffe till att börja med?

Vad är en ekonomicoach?

Tänk dig tanken att du är helt ny på ditt gym och aldrig har styrketränat regelbundet förut. I den situationen och många andra kan det kännas skönt att ta hjälp av en personlig tränare, i folkmun mer känt som PT. Anledningen kanske är för att hitta tillbaka till glädjen inom träning eller rent av få en introduktion till maskinerna på gymmet så att du gör rätt och inte skadar dig. Din personliga tränare lägger ofta upp ett individuellt program efter din förmåga, dina mål och ambitioner.

Boka din ekonomicoach idag