Entreprenörskap och företagande

Entreprenörspaketet löser tre grundproblem med att starta företag

Steg 1

Välj bolagsform

Steg 2

Välj redovisningspaket

Steg 3

Välj hemsidepaket

Välj 3 alternativ nedan för att skräddarsy ditt entreprenörspaket

[product_page id=”2771″]

Alla priser visas exkl. moms. Få hjälp att välja bolagsform eller läs mer om våra redovisningspaket.

1. Välja bolagsform och bilda företaget

För att bli entreprenör behöver du en företagsidé och allt som hör därtill men även det administrativa såsom ett registrerat bolag. Det är inte alla som tycker att den biten är lika kul. Därför har vi skapat detta startup-kit. Vilken bolagsform du väljer beror ofta på vad för verksamhet du ska driva och vilka förutsättningar som finns samt om du ska starta företaget själv eller om ni kommer att vara fler delägare. Advice Accounting hjälper dig att välja rätt bolagsform och registrera bolaget. Du får ditt organisationsnummer och dina företagsdokument. Vi håller dig i handen hela vägen.

2. Trygg och flexibel redovisning

Advice Accounting levererar inte bara tjänster som bokföring, löner, moms och bokslut etc. Du ska du välja Advice Accounting om du vill ha en proaktiv redovisningsbyrå, som är tillgänglig och vill stärka dig som entreprenör. Det administrativa sköter vi digitalt för att få mer tid över till att träffa och coacha dig genom ditt företagande.

3. Publicera ditt företags första hemsida

Publicera en hemsida för ditt företag så att världen kan ta del av dina produkter eller tjänster. Det är viktigt att finnas tillgänglig online idag. Oxxy är en multifunktionell hemsideplattform för små och stora företag där du enkelt kan skapa ditt bolags första hemsida. Du kan utveckla hemsidan genom att dra och släppa objekt, du slipper alltså själv vara utvecklare. Redigera din hemsida direkt på din surfplatta.