Vanliga frågor & svar

Redovisningspaket

Vad betyder verifikationer?

Med verifikation menar vi affärshändelser. Här är ett exempel på tre olika affärshändelser: en faktura, en betalning och ett kvitto.

Vad händer om jag överstiger antalet tillåtna verifikationer i ett redovisningspaket?

Vi följer upp antalet verifikationer varje kvartal, om antalet verifikationer överstiger det maximala antalet i ditt paket två månader i följd och om ditt företag är redo för det kliver du upp till nästa redovisningspaket månaden efter kvartalsuppföljningen. Detta är att se som något positivt då ditt bolag växer och det då gynnar dig som entreprenör.

Ingen av redovisningspaketen passar mitt företag, kan jag fortfarande använda era tjänster?

Ja, självklart, maila oss på stockholm@adviceaccounting.se eller ring +46 (0) 8 122 041 50 så skräddarsyr vi en lösning för ditt företag.

Digitala Företaget

Vilka språk finns appen tillgänglig i?

Appen finns för närvarande tillgänglig på svenska och engelska.

Starta företag

Hur lång tid tar det att bilda mitt företag?

När du skall starta ett företag levererar vi dina dokument för registrering inom loppet av 1 arbetsdag. Bolagsverkets handläggningstid ligger sedan på 3-4 veckor från att de mottagit registreringsdokumenten.

Jag är inte säker på vilken typ av företag som är bäst för min företagsidé och verksamhet, hur väljer jag rätt?

Det finns ett antal faktorer att tänka på när du gör ditt beslut. Vad är din förväntade omsättning? Kommer du att ha anställda? Finansiella risker? Förväntade vinster? Vi rekommenderar starkt att du tar kontakt med en av våra bolagsrådgivare för expertråd.