Idag lanserar vi vår nya hemsida www.adviceaccounting.se.

Äntligen får vi presentera vår hemsida som vi utvecklat sedan början av sommaren. Under augusti månad har vi även öppnat Advice Accounting’s första kontor i Sverige på Kungsgatan 10 i Stockholm, det kan du läsa mer om här.

Entreprenörernas redovisningsbyrå

Syftet med hemsidan är funktionalitet i kombination med en responsiv och kreativ design då vi velat skapa en naturlig miljö för vår målgrupp, entreprenörerna. Vi har valt att dela upp våra tjänster i paket som går i egna färgkoder och fast pris. Kalkylatorn på förstasidan hjälper dig att välja redovisningspaket, vårt quiz på företagssidan hjälper dig att välja bolagsform för din verksamhet. Du kan även använda dig av chatten som besvaras av våra bolagsrådgivare.

Fast pris

Du har alltid ett fast pris, vilket paket du än väljer. Vi har valt att göra så för att du ska veta vad det kostar och på så sätt enkelt kunna budgetera.

Bokföring online

Vi vill ta redovisningen steget längre i digitaliseringen. Du har nu möjlighet att beställa ett redovisningspaket online. Alla redovisningspaketen har samma innehåll och skiljer sig åt med antal verifikationer per månad. Du finner alla redovisningspaketen här. Redovisningspaketen är kombinerade med en app för att knyta samman kunden med byrån. Du kan kommunicera med din redovisningsekonom och skicka in bokföringsmaterial så som kvitton direkt via appen. Du kan även registrera din tidrapportering för konsulttimmar eller anställda, din mätarställningen för att få ut en körjournal, dela dokument i molnet som du behöver ha med dig på möten, skriva en faktura i din telefon som automatiskt skickas till din kund med post.

Företag

Vi vill göra det enklare att starta bolag, du kan därför beställa ett företag online på vår hemsida. Vi är med dig genom alla steg till ett färdigt bolag och förbereder de dokument som krävs av myndigheterna. Du hittar alla våra företagspaket här.

Skräddarsytt för en entreprenör

Entreprenörspaketen hjälper Advice Accounting att sticka ut i redovisningsbranschen. Entreprenörspaketet är till för dig som har en affärsidé och smidigt vill komma igång med ditt företag och få hjälp med dig redovisning. Du slipper även lägga pengar på en att utveckla en hemsida då det i paketet ingår ett hemsideverktyg så att du smidigt kan skapa en hemsida till ditt nya företag. Till det bästa, du sätter ihop ditt eget paket efter dina önskemål genom att kombinera en bolagsform med ett redovisnings- och hemsidepaket. Skapa ditt eget här.

Om du har några frågor, kommentar eller förslag vänligen maila dem till Andrea Javén på andrea.javen@adviceaccounting.com.