Redovisningsbyrån för entreprenören

Vår Story

Advice Accounting är en redovisningsbyrå för entreprenören. Alla i vår ledningsgrupp har omfattande framgångsrika entreprenöriella bakgrunder från en mängd olika branscher. Vi vet redan att du inte startade ditt företag för att du tycker om administration och redovisning. Med anledning till detta förstår vi vikten av att undanröja det mesta av det administrativa genom att automatisera hur du organiserar dina papper. Vi förstår värdet av att få snabb relevant rådgivning med en bra relation samt uppdaterad information med jämna mellanrum. Som för alla startups förstår vi även vikten att tillhandahålla dessa tjänster till en rimlig kostnad.

Häng med på denna revolution i en av världens mest gammalmodiga branscher, tillsammans med entreprenörer med mer än 15 års erfarenhet inom redovisning, skatt och IT-branschen.

Vi vill förändra din uppfattning om redovisningsbyråer och hela din upplevelse som kund i redovisningsbranschen. Detta ska vi göra genom att förbättra kommunikationen mellan dig och din redovisningsekonom samt ge dig tillgång till en app med förenklade rapporter där du har tillgång till din ekonomi direkt i din smartphone. Vårt första svenska kontor ligger mitt i centrala Stockholm, där din redovisningsekonom kommer att uppskatta att möta dig. Vi har bolagsrådgivare till hands på internet eller via telefon för att svara på dina frågor.

Advice Accounting är en del av Aston Group, en internationell koncern som grundades år 1999, vi tillhandahåller redovisning, skatt och företagstjänster till små och medelstora företag, i ett antal europeiska länder. Advice Accounting fick sin första licens att driva redovisningsbyrå år 2012 och lanserade en helt ny plattform för företagare år 2015. Inspirationen bakom lanseringen av Advice Accounting kommer från en önskan att hjälpa fler entreprenörer att lyckas och en insikt om att redovisningsbranschen står i behov av en verklig modernisering för att möta kraven i det nya online-baserade näringslivet.

Företagskultur

Precis som vårt namn, Advice, är vårt huvudsyfte att hjälpa och guida dig där det behövs. Även om du inte behöver någon av våra tjänster så har erfarenheten talat om för oss att alla mår bra av lite råd, någon att bolla med då och då. Vi uppmuntrar alla våra redovisningsekonomer och bolagsrådgivare att tänka som företagare samt ständigt sträva efter nytänkande inom denna traditionellt konservativa bransch. Vi vill att du ska tänka på oss som en hjälpande hand genom hela livscykeln för din verksamhet, som tillför mervärde i varje skede och inte bara vara ytterligare en opersonlig tjänsteleverantör.

Varför välja Advice Accounting?

Vi vill förenkla din start-up process som företagare. Mer specifikt, vi vill befria företagarna från alla administration- och redovisningsbördor och arbeta med små företag från etableringsfasen ända fram till tillväxt och i slutändan exitstrategier. Vi tror verkligen att företagare bör koncentrera sig på att bygga upp en verksamhet, inte oroa dig för administrationen.

Vår Affärsidé

Att automatisera alla redovisningstjänster som kan automatiseras. Spendera tid på att ge vägledning och rådgivning till våra kunder i stället för att jaga förlorade kvitton och fakturor. Vi arbetar med den modernaste tekniken inom redovisningsbranschen för att automatisera och förenkla kundupplevelsen. Vårt mål är att göra bokföring och administration både lätt att installera och underhålla.

Vår vision

Stärka entreprenörerna!

Vårt uppdrag

Att göra det möjligt för entreprenören att spendera sin tid på saker de älskar.

Transparent

Tillgång till alla filer och kundinloggningar online dygnet runt via säkert gränssnitt.

Prenumera på vårt nyhetsbrev